Torkkelin Puutarha

Torkkelin Puutarha Forssassa tarjoaa laadukkaita ryhmä- ja ruukkukasveja sekä astia- ja amppeli-istutuksia. Kesäkukkaistutuksiin löytyy uutuuksia ja väriä keväästä syksyyn.

Yrittäjät: Juha Torkkel ja Anna Maija Turtiainen (Kuvassa Juha Torkkel, Lotta Torkkel ja Anna Maija Turtiainen)
Sijainti: Forssa
Perustamisvuosi: Juha Ja Anna Maija ovat toisen polven yrittäjinä vuodesta  2006 alkaen. Ryhmäkasvien kasvatus alkanut Juhan vanhemmilla aluksi sikalanpidon ja juuresten/ vihannesten kasvatuksen ohella 1970-luvulla.
Henkilökunnan määrä: 2 yrittäjää, lyhytaikaikaisia kausityöntekijöitä 2-3
Kasvihuoneala m2: 1 660
Päätuotteet: Ryhmäkasvit
Myynti: myös vähittäismyyntiä
www.torkkelinpuutarha.net
Facebook

Miksi haluatte kasvattaa kukkia meille muille suomalaisille?    
– Haluamme tarjota yksilöllisiä, kestäviä ja laadukkaita tuotteita vaihtoehtoina suurille sarjoille. Haluamme palvella asiakkaita hyvin tarjoamalla helpon ostokokemuksen ja tiedon asiakkaalle, että osaa hankkia oikeat kasvit oikeaan paikkaan ja onnistua niiden hoitamisessa.

Mikä on parasta työssänne?
– Työn vaihtelevuus. Töissä ei ole samanlaista päivää. Erilaiset asiakkaat, myyntipaikat sekä asiakkailta saatu palaute tuovat mielenkiintoa työhön. Yritystä on pystytty muokkaamaan vuosien varrella markkinoiden mukaan.

Mikä on erityistä juuri teidän puutarhassa? 
– Perheyrityksellämme on pitkä kokemus alasta ja mahdollisuus kokeilla uusia asioita. Pystymme joustavuuteen ja yksilöllisiin toteutuksiin. Myymme lähes kaikki tuotteemme suoraan kuluttajille.

Yrittäjien kuulumiset?
– Yrittäjien vapaa-ajan täyttävät lasten harrastukset (jalkapallo, salibandy, yleisurheilu, ratsastus ja tanssi). Anna Maijalla riittää puuhaa yhden yhdistyksen sihteerinä ja parin rahastonhoitajana. Yrittäjäpariskunnan luona asustaa kahden lapsen lisäksi kolme kissaa ja kasvihuoneiden lähellä Lotalla yksi kissa.