Ivalon TaimiTupa

Ivalon Taimituvasta löytää juuri ne lajit, joilla on mahdollisuus kasvaa Ylä-Lapin alueella. Joukkoon mahtuu myös kasveja, jotka menestyäkseen vaativat aktiivista hoitoa ja antavat haasteita myös vaativammalle puutarhaharrastajalle.

Yrittäjät: Marja Peltola-Oikarainen ja Reijo Oikarainen, kuvassa koko jengi, vasemmalta: Reijo Oikarainen, Marja-Liisa Eerikäinen, Marja Peltola-Oikarainen, Maria Lummukka, Veera Huhtamella, Pirjo Mankonen ja Amanda Palokangas.
Kunta: Ivalo
Perustamisvuosi: 2006
Henkilökunnan määrä: 2+1
Kasvihuoneala m2: 310
Päätuotteet: amppelit
Myynti: myös vähittäismyyntiä
www.taimitupa.fi
Facebook

”Haluamme myydä korkealaatuisia tuotteita muille suomalaisille. Parasta työssämme on sen itsenäisyys ja että saamme tehdä töitä yhdessä. Hyvät asiakkaat ja heidän kiitoksensa korkealaatuisista kukista on iso palkinto työstä.

Erityistä meissä on pohjoinen sijaintimme, siisteys ja paikallisten olojen tunteminen. Täällä on hieman erilaista kasvattaa kukkia kuin Etelä-Suomessa.

Puutarhamme lisäksi hoidamme kanoja ( Tyrnävän maatiaiskantaa) ja kanat hoitavat puuntaimien alustaa pihamyymälässä. Lisäksi perheeseemme kuuluu porokoira Kero joka hoitaa meidän kuntoa.”

Puutarha täydessä kukoistuksessaan.
Yrityksellä on myös kukkakauppa ja hautaustoimisto.
Asiakkaita parveilemassa värikylläisyyden keskellä.
Yrittäjäpariskunta Reijo ja Marja.