Princettia on täydellinen kotoilukukka

Ilmojen viilettyä alkaa sisäruukkukukkien kausi. Tähän hetkeen sopii täydellisesti suloinen princettia, joka piristää pinkeillä lehdillään pimeneviä iltoja. Princettiaa löytää puhtaan valkoisena sekä vaaleanpunaisen eri sävyissä.

Princettia on joulutähden pienempikukkainen sukulainen ja sitä on saatavilla lokakuusta joulukuuhun. Se on joulutähden tapaan arka syksyn vedolle ja viileydelle, joten pakkaa kasvi huolellisesti ostopaikassaan kotimatkaa varten. Avaa pakkaus ensin yläosastaan ja anna lämmön tasaantua pakkauksen sisällä hetken aikaa. Aseta kasvi kauniiseen suojaruukkuun tai istuta uudelleen ruukkuun, jossa on reikä pohjassa alakautta tehtävää kastelua varten. Sijoita ruukku valoisaan ja vedolta suojaisaan paikkaan. Kastele tasaisesti.

Kun sadepisarat valuvat ikkunaan ja navakka tuuli ravistaa puiden lehtiä maahan on ihana kietoutua vilttiin, sytyttää kynttilä ja ottaa kutimet esille. Hyggeily eli kotoilu sopii täydellisesti syksyyn ja erilaisten ruukkukukkien avulla voi tuoda kotiin vuodenaikoihin sopivaa tunnelmaa. Princettian lisäksi syksyisiä ruukkukukkia ovat krysanteemit, begoniat ja saintpauliat.