Leikitellään tulppaaneilla!

Kauniit tulppaanit ovat ihana talvisen kodin piriste. Tulppaanit tuovat mukanaan myös tuulahduksen tulevasta keväästä ja tulppaanien aikaan päivätkin pitenevät kuin huomaamatta. Lukaise alta helpot tulppaanivinkit, joiden avulla luot kotiin tai juhlatilaan värikkäitä yksityiskohtia.

Laita tulppaanit hieman rouheampaan maljakkoon, ja anna niiden rennosti roukkua. Tumma maljakko ja heleän väriset kukat luovat kauniin kontrastin.

Kukat ja maljakot kuin taideteos! Sijaita hyllylle erilaisia maljakoita eri tasoihin, ja laitan maljakoihin muutamia tulppaaneja. Leikittele väreillä ja pinnoilla luodaksesi mielenkiintoisen kokonaisuuden.

Sujauta tulppaanit kassiin ja laita roikkumaan. Kassin sisälle kannattaa laittaa pieni muoviämpäri, johon saat laitettua vettä tulppaaneille. Samanväriset tulppaanit näyttävät upealta isona massana.

Rentoa ja silti tyylikästä! Lieriömäinen lasimalja paljastaa tulppaanit varsineen. Asetelma on kaunis ja huolettoman näköinen. Varsien kasvaessa pituutta niiden voi antaa roikkua rennosti maljan reunojen yli.

Juhlatilan koristeluun sopivat asetelmat on tehty sijoittamalla rentovartisia tulppaaneja pallonmuotoisen lasivaasin sisälle. Pohjalle lisätään vähän vettä ja tulppaanin varsi laitetaan ensin veteen ja sen jälkeen varsi asetellaan myötäilemään vaasin reunoja.

Huolettoman näköinen kukkakassi syntyy laittamalla maljakoita kassin sisälle ja sen jälkeen tulppaanit ryhdikkäästi maljakoihin, joissa on hieman vettä pohjalla. Kassin tilalla voi myös olla paperipussi, lahjakassi tai vaikkapa kangasta.

Roikkuvat, pienet kierrätyspulloista tehdyt maljakot sopivat hyvin esimerkiksi pieneen kotiin, jossa on vähän pöytätilaa. Ikkunan edessä kukat saavat myös runsaasti luonnonvaloa.

Kaunis ja näyttävä tulppaaniseinämä syntyy käden käänteessä hyllylle tai lipaston päälle. Yhdistele kodin väreihin sopivia erikokoisia maljakoita keskenään ja nappaa mukaan kaksi tai kolme nippua keskenään samansävyisiä tulppaaneja.

Kokeile vinkkejämme ja luo samalla uusia tapoja tuoda kukkia esille, jotka sopivat sinun kotiisi tai tyyliisi. Leikittele vapaasti väreillä ja materiaaleilla. Elävät kukat tuovat kotiin ihanaa piristystä ja tunnelmaa!