Väriä ja iloa tulppaanikimpusta

Tulppaani on kevään kukkien ehdoton suosikki, jonka kukissa hehkuu värejä jokaiseen makuun. Tulppaani on monipuolinen kukka: se sopii niin pieniin kuin isoihin kimppuihin, sellaisenaan tai yhdessä muiden kukkien kanssa. Kaunis sipulikukka kaikenlaisiin koteihin ja niiden asukkailleen. Upea kimppu on ihana tapa muistaa hyvää ystävää, perheenjäsentä tai puolisoa. Lue vinkit, millainen kimppu sopii minimalistille, värien ystävälle, harmoniaa rakastavalle tai seikkailunhaluiselle.

Minimalistille

 Minimalisti rakastaa selkeitä linjoja ja rauhallisia värejä. Hänen kotoaan ei löydy suuria väriläiskiä, vaan vaaleat ja tummat sävyt muodostavat seesteisen kokonaisuuden. Minimalistille sopii parhaiten yksivärinen kimppu, jossa on perinteisiä, yksinkertaisia tulppaaneita. Kimpun tulppaanit voivat olla esimerkiksi valkoisia, heleän vaaleanpunaisia tai vaalean liiloja. Myös vaalean keltainen tulppaani sopii kauniisti minimalistille. Minimalistin kimppua voidaan täydentää muutamalla oksalla esimerkiksi eukalyptusta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Värien ystävälle

Värien ystävä räiskyy ja näkyy! Hän ei kaihda kotona eikä pukeutumisessa värien käyttöä. Hänelle sopii kimppu, jossa hehkuu useita eri värejä ja erilaisia tulppaanilajikkeita. Värien ystävän kimppuun voidaan sekoittaa huoletta keltaista, oranssia, vaaleanpunaista ja liilaa. Sekaan mahtuu myös muutama punainen tulppaani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Harmoniaa rakastavalle

Harmoniaa rakastava osuu minimalistin ja värien ystävien väliin. Hän pitää väreistä, mutta suosii yhtenäistä ja sointuvaa värimaailmaa tulppaanikimpussakin. Hänen kimpussaan voi olla erilaisia tulppaaneja, mutta kaikkien kukkien sävyjen tulisi olla lähellä toisiaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Seikkailunhaluiselle

Seikkailija rakastaa kaikenlaisia kimppuja, mitä villimpi sitä parempi. Hänen kimpussaan voidaan sujauttaa useita värejä, tulppaanilajikkeita ja erilaisia oksia. Hänelle sopivat erikoisimmat papukaija- ja ripsureunaiset tulppaanit. Oksat voivat olla esimerkiksi peikonpähkinää tai luonnosta kerättyjä oksia.