Ojentaisin kimpun..

Anopille, sillä hän tarvitsee väriä elämään ja on kultainen ihminen.
Anne

Tyttärelleni, koska hän on rakas.
Ulla

Sotainvalidien sairaskotiin Jyväskylään, jossa isäni asuu pysyvästi, ja jossa hänen on hyvä olla turvallisessa hoidossa ja huolenpidossa.
Hilkka

Ex-miehelleni, joka omista vaikeuksistaan huolimatta on aina valmis auttamaan.
Anu

Marja-Leenalle, sillä hän on ihana naapuri.
Tuula

Erikalle, joka on rakas miniäni ja rakastaa tulppaaneita.
Arja

Omalle äidilleni, hän jaksaa aina kannustaa eteenpäin vaikka välillä on huonompiakin hetkiä.
Tuula

Nuorimmalle tyttärelleni Jonnalle, sillä hän on aivan ihana.
Raili

Äidilleni, sillä hän on vanha ja liikkuu huonosti. Tahdon antaa luonnon ja kevään tuoksut hänelle kotiin, ihan siihen ulottuville huoneeseen. Tämä piristäisi hänen arkeaan. Kimppu kotiin olisi hänelle suorastaan juhlaa.
Mirja

Parhaalle ystävälleni, Saaralle, hän on ystävä johon voin luottaa ja tukeutua aina 100-prosenttisesti. Saara ei tuomitse, kuuntelee ja tukee. Ehdoitta. Hänellä itsellään on nyt erittäin vaikea ja rankka vaihe elämässään, ja tahtoisin muistaa ja piristää häntä.
Jonna

Rakkaalle ystävälleni, ilman häntä en olisi selvinnyt kuluneesta vuodesta. Hän jaksaa aina kuunnella, tukea, uskoa minuun ja ymmärtää. Hän on myös tuore aviovaimo, joka joutuu töiden vuoksi elämään eri paikkakunnalla kuin rakas aviomiehensä. Siksi hän ansaitsee kaiken mahdollisen piristyksen.
Johanna

Tyttärelleni, hän on minulle rakas ja on loistava äiti ja vaimo pikkuperheessään.
Elisa

Äidilleni, hän ansaitsee kauniita kukkia. Hän istuu pyörätuolissa kotosalla, on tehnyt töitä 70-vuotiaaksi, kasvattanut viisi lasta ja on aina ollut tarvittaessa apuna.
Anita

Omalle rakkaalle vara-mummolleni, sillä hän on herkkä, tärkeä ja huolehtivainen. Vaikka emme sukulaisia olekaan, hän kantaa huolta ja kertoo välittämisestään usein. Emme näe pitkän välimatkan takia ja siksi kukkatervehdys lämmittäisi varttuneen naisen mieltä ja yksinäisiä päiviä.
Anni

Miniälleni Lauralle, hän on tosi ahkera, aina hyväntuulinen, muut ihmiset huomioiva, eläinrakas kampaamoalan yksityisyrittäjä Lahdessa ja ansaitsisi minun mielestäni tämän kauniin kukkalahjakortin piristämään hänen päiväänsä.
Merja

Äidilleni Raunille, sillä hän jaksaa kantaa harteillaan lasten ja lastenlastensa huolet ja murheet. On aina valmis auttamaan ja antamaan omastaan, ajaa tuulessa ja tuiskussa vaikka 100 km hoitamaan pienokaisia. Jaksaa rakastaa ja tukea meitä, silloinkin kun emme sitä ansaitsisi.
Sari

Isälleni, joka on äskettäin saanut tiedon, että sairastaa Alzheimerin tautia, mikä oli suuri järkytys hänelle sekä koko meidän perheelle.
Tuija

Kampaajalleni Elville, joka pitää yhden naisen kampaamoyritystä Espoossa. Elvi on ollut kampaajani jo vuosien ajan. Hän tekee työnsä ammattitaidolla ja iloisesti. Hän on myös pienen pojan äiti. Elvillä on ollut useita erittäin vakavia terveyshaasteita ja hän odottaa parhaillaan diagnoosia viimeisimmistä tutkimuksista. Henkilökohtaisesta elämän-/terveystilanteesta huolimatta Elvi säteilee elämäniloa, positiivisuutta ja ystävällisyyttä kaikille asiakkailleen. Hän ansaitsee kukkakimpun!
Päivi

Ensimmäiselle lapsenlapselleni, joka on maailman ihanin, rakkain ja suloisin vauva.
Marina

Siskolleni, joka hoitaa ympärivuorokautisesti dementoitunutta yli 80-vuotiasta äitiämme.
Pirkko

Teijalle, hän on tullut huhtikuussa äidiksi ja hoitanut pientä vauvaansa suurella rakkaudella ja huolenpidolla. Alkuvaikeuksien jälkeen nyt perheessä on pieni konttaava tutkimusmatkailija ihanan Arttu-koiran seurana.
Paula

Naapurilleni Sirkulle, hän on nykyään silmäni kaupoissa ja autonkuljettajani, kun menetin näköni takia mm. ajokortin. HYVÄ naapuri!
Tuulikki

Ystävälleni Mipalle, hän on erittäin tärkeä ja korvaamaton. Todellinen ystävä isolla Y:llä. Mipa osaa kuunnella ja löytää juuri oikeat, kannustavat sanat. Hän ei turhia hötkyile. Teemme hauskoja retkiä milloin kirppiksillä, milloin Hesaan ja erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Mipalla on ihana Dana-koira, jonka kanssa teemme piristäviä kävelyretkiä.
Leena

Miehelleni, sillä odotamme ensimmäistä lastamme syntyväksi 14.2. ja olen äärettömän ylpeä tulevan isän kasvusta ja rakkaudesta odotusaikanamme!
Kati

Lapsenlapselleni Ellille. Vaikka on vasta 3-vuotias, Elli rakastaa kukkia. Hänestä on tulossa kovaa vauhtia mamman apuri puutarhaan. Kaunosielu todellakin!
Riitta

Siskolleni, joka on tehnyt lujasti maatilan yrittäjänä töitä ja neljän lapsen äitinä. Nyt syksyllä uusi pihatto nousi vanhan navetan tilalle. Hyväsydäminen ihminen, ei ikinä puhu ihmisistä pahaa. Auttaa aina kun pyytää.
Hanna

Ihanalle tyttöystävälleni Tarulle, sillä hän on kaikkea mitä olen toivonut ja vielä enemmän. Sosiaalinen, empaattinen, kannustava, aito, symppis. Kukkien arvoinen.
Jussi

Miehelleni, joka ajattelee järkevästi, tukee, kuuntelee, viruu kuminauhan lailla hermostumatta ja tekee kotitöitä mihin minä en töiltäni ehdi.
Meeri

Työtovereille Keuruun vanhainkodin muistiosastolle. Ihanat hoitajat, jotka työskentelevät voimia säästämättä ja jakavat ystävällisyyttä monelle sairastuneelle.
Kaija

Miehelleni, joka on koko avioliittomme ajan (34 vuotta) kukittanut minut naistenpäivänä ja nyt voisin ilahduttaa häntä!
Vappu

Riikalle Liminkaan, sillä hän motivoi minua menemään jumppatunnille.
Maija

Miesystävälleni, joka on saanut minut tuntemaan itseni naiseksi ja ehjäksi sekä elämän tuntumaan jälleen elämisen arvoiselta.
Katri

Tyttärelleni, hän on kokenut niin kovia nyt ja vauvakin tulossa kesällä jos kaikki hyvin menee… jotain piristystä hänelle päivään.
Kirsi

Lähimmäiselle, jota työssäni autan ja tuen ja tuon toivoa elämään. Hän elää hyvin vaikeaa aikaa miehensä omaishoitajana, eikä osta itselleen koskaan kukkia, vaikka olisi ne ansainnut.
Leena

95-vuotiaalle äidilleni, joka pursuaa edelleen kiitollisia, positiivisia ja kauniita ajatuksia lähimmäisistään, hetkistä arjessa ja koko pitkästä elämänsä matkasta.
Tuula

Lapsuuden ystävälle, sillä hän on todella ansainnut ne. Hän on taistellut vakavaa sairautta vastaan jo noin viisi vuotta ja varmaankin selättänyt sen. Ainakin niin minä itse uskon ja luotan hänen sitkeyteensä, tahdonvoimaansa ja elämänhaluun.
Merja

Merville, sillä hän hyvä työkaverini ja narsistinen pomomme kiusaa häntä.
Paula

Mirkalle, sillä hän on niin mahtava tytär ja hän ansaitsee piristystä opiskelun lomaan.
Anna-Maija

Ystävälleni Maijalle, joka muuttaa pois paikkakunnalta koska häneltä on äskettäin leikattu rintasyöpä. Hän sairastaa lisäksi Alzheimerin tautia eikä enää selviä yksin kotona. Tytär ottaa hänet luokseen asumaan.
Eeva-Liisa

Naapurin Elinalle, joka kastelee n. 200 rukkaruukkuani, kun olemme matkoilla ja on oikein kukkaihminen, kuten minäkin.
Tuula

Ystävälleni Sirulle, joka on ystäväni jo nuoruudesta asti. Hän asuu Tanskassa ja välillä yhteydenpito on ollut harvempaa, mutta aina kun tapaamme, juttu luistaa kuin ennenkin. Tietenkin Facebookin avulla yhteydenpito onnistuu paremmin.
Irma

Maritalle, joka järjesti minulle ja pojalleni kivan jouluyllätyksen. Haluaisin nyt puolestani yllättää ystäväni.
Marianne

Sirpa-siskolleni, sillä hän on maailman paras sisko. Liian harvoin muistan sanoa, kuinka tärkeä hän on minulle.
Sari

Äidilleni, joka on ollut korvaamattomana apuna saatuani kesäkuussa esikoistyttäreni, joka oli vaativa koliikkivauva ensimmäiset neljä kuukautta. Senkin jälkeen apua olen tarvinnut ja saanut miehen ollessa arkisin reissutöissä eri puolella Suomea!
Maarit

50-vuotta täyttäneelle parhaalle kaverilleni, joka on usein mielessäni, vaikka asuukin kukkien keskellä Thaimaassa.
Elina

Serkulleni Tiinalle, joka on juuri muuttamassa uuteen pienempään asuntoon lasten lähdettyä kotoa, hän tarvitsee energiaa.
Milla

Rakkaalle ystävälleni muutaman vuosikymmenen takaa, kun jälleen sattumoisin kohtasimme. Hän elää vaikeaa aikaa elämässään ja rynnin hänen rinnalleen vaikka väkisin tukemaan ja rinnalla kulkemaan.
Tuula

Tyttärelleni Iidalle, joka on jaksanut ahertaa niin koulussa kuin rakkaassa harrastuksessaan muodostelmaluistelussa.
Kristiina